Slani bademi


Bademi su namirnica koja se lako kombinuje uz sva jela, bez obzira na to da li su slatka ili slana. Ja volim ovu slanu varijantu i to mi je definitivno najdraža grickalica.

Info

Vrijeme pripreme:
25 minuta

Zahtjevnost:
Lagano

Sastojci

Po želji Bademi (neoguljeni) 
So 
Papir za pečenje 

Recept

Ocjena recepta:


Glasova: 0, prosječna ocjena 0

Registrujte se i saznajte više o receptu!

1.

Pećnicu ugrijte na 190-200°C, a na pleh stavite papir za pečenje,

2.

Bademe isperite u hladnoj vodi i ocijedite. Uzmite željenu količinu soli i utrljajte je u bademe.

3.

Rasporedite bademe u jednom sloju na papir za pečenje i pecite 10-15 min, dok ne počnete osjećati ugodan miris badema iz pećnice.

Korisničko ime ili e-mail:
Šifra: